Pridruži se nam na retreatu, kjer se potopiš v pisanje, odkrivaš svojo ekspresivnost, razširjaš svojo cono udobja, deležna si kreativnega mentorstva. Greje te večerni ogenj, napetosti mehča savna z aromaterapijo. Poješ, plešeš, bobnaš, meditiraš, pišeš, govoriš, jogiraš, se povezuješ in spoznavaš ter v žepu domov odneseš mir, navdih in jasnost, kako naprej. Vse to je kreativni-joga retreat za pogumne korake v prihodnost.  

Število mest je omejeno na 18 udeleženk. Early bird cena velja do vključno 9/9, kasneje je retreat na voljo po redni ceni, 450eur.

Odvozljaj vozle življenja. Pridi na retreat.

Ker je število mest omejeno, je tvoja udeležba potrjena in rezervirana šele po izvedbi plačila. Hvala za razumevanje. Early bird cena celja do vklučno 9/9, po tem datumu imaš možnost standardne prijave, ki znaša 450eur.

Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, trezerviram tvoje mesto na retreatu.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, da se prijavljaš na retreat (da bom vedela, za katero stvar mi pišeš :))

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si

Program

PETEK, 30/9
Zbiramo se od 16h dalje
18h, Opening circle in vrtnični sprejem
19h, Večerja
21h, Nidra s povabilom za sanje

SOBOTA
8h, Jutrajnja joga
9.30, Zajtrk
11h, Delavnica & zgodbe: kreativa in pogumni premiki skozi življenje (3 ure)
14h, Kosilo
Prosti čas
16h, Popoldanska joga 45 min
17.30, Kreativno mentorstvo (1.5h)
19h, Večerja + savna (savna bo pripravljena od 18h do 21h)
20.30, Ogenj z bobnanjem in zgodbami ter odprtim krogom deljenja

NEDELJA
8h, Jutranja joga + dvoglasna nidra
10h, Zajtrk
11h, Closing circle
12h, Odhod