Dostop do delavnice

V spletni učilnici te čaka posnetek srečanja (delavnice) in zapiski (učbenik), ki ostanejo tvoji za vedno.

Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, ti uredim dostop do spletne učilnice in te o tem tudi obvestim.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, kateri produkt želiš kupiti in ali želiš obročno plačilo ali v enkratnem znesku.

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si

Si bil/a v bazen pisanja vržen/a včeraj; ali se mučiš z zlaganjem besed že dalj časa in nimaš profesionalnih usmeritev? Iščeš šiht v marketingu; upravljaš s svojim brandom; se spogleduješ s freelancenjaem; ali pa hočeš enkrat za vselej vedeti, kako nekaterim uspe v življenju toliko doseči samo z besedami? 


Delavnica je zate, ki nimaš časa. Zate, ki se prav dobro zavedaš, da nisi dovolj strukturiran/a, da bi novosti vpeljeval/a v življenje. Pa zate, ki te na lagerju čaka že cela tona tečajev, ki se jih nikoli ne lotiš. Wtf, Živa?! Poslušaj … Moj sistem je tak, da ti v uri in pol predam ravno toliko znanja in praktičnih primerov, da jih boš uspel/a sprocesirati in da boš tako zagnan/a in poln/a navdiha, da ni šans, da se ne bi čisto takoj spravil/a k pisanju. Znanje si boš zapomnil/a in ga že naslednji dan vestno spravljal/a v prakso. Lahko prebavljivi, dostopni in polni konkretnih situacij bodo triki, ki se jih naučiš na delavnici.

Dostop do delavnice

V spletni učilnici te čaka posnetek srečanja (delavnice) in zapiski (učbenik), ki ostanejo tvoji za vedno.