Dostop do delavnice

Delavnica poteka na Zoomu (link najdeš v spletni učilnici), naknadno pa dobiš še posnetek srečanja, zapiske in vaje, ki ostanejo tvoji za vedno.

Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, ti uredim dostop do spletne učilnice in te o tem tudi obvestim.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, kateri produkt želiš kupiti in ali želiš obročno plačilo ali v enkratnem znesku.

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si

Spletna delavnica “Kreativa, pa kje si?” je namenjena vsem nam, kreativčkom, ki si želimo v svoj vsakdan všiti več svobode, začeti razmišljati izven okvirjev in suho strugo napolniti z deročo reko navdiha.

Pišeš, delaš v marketingu, dizajniraš, plešeš, šivaš, kuhaš, iščeš novo zaposlitev, organiziraš dogodke, vodiš ekipe, programiraš, prodajaš, športaš, fotkaš, rišeš, javno nastopaš, furaš svoj biznis, čuvaš otroke, vrtnariš, … ? Si kdaj pomislil/a, da je lahko vse, kar počneš, bolj igrivo in predvsem bolj zabavno, če dovoliš svoji kreativi na plan? Iz nje ti ni treba narediti biznisa (lahko pa, če tako želiš), da bi užival/a v njenih sadovih. Samo dovoli ji, da ona tebe potisne naprej in ti pokaže poti, o katerih nisi še nikoli niti sanjal/a.

Dostop do delavnice

Delavnica poteka na Zoomu (link najdeš v spletni učilnici), naknadno pa dobiš še posnetek srečanja, zapiske in vaje, ki ostanejo tvoji za vedno.