Pridruži se treningom pisanja!

*Ob torkih, ob 18h na Zoomu
*Pričetek 22.novembra 2022, predvideno trajanje do 31.januarja 2023
*Prijave do vključno 31.oktobra
*Število mest je omejeno na največ 15 udeležencev

Pomembno!

Če si že kupil/a spletni program “Družbena omrežja? Mala mal’ca!” poglej v spletno učilnico (screenshot spodaj), kjer te v čisto zadnjem zavihku čaka link, s pomočjo katerega kupiš samo treninge, cena programa Mala mal’ca pa se ti odbije.

Tako plačaš 725eur, oziroma obročno 3*242eur.

Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, ti uredim dostop do spletne učilnice in te o tem tudi obvestim.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, kateri produkt želiš kupiti in ali želiš obročno plačilo ali v enkratnem znesku.

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si


Trening? Mhm, trening.

Tisto, kar ponavljaš iz dneva v dan, v tistem postajaš vedno bolj suveren/a. Če hočeš, da je tvoje telo močno, prožno in fit, se moraš večkrat tedensko gibati. A pazi, to - če delaš vedno ene in iste napake, lahko treniraš tudi vsak dan, pa še vedno ne boš dosegal/a rezultatov, ki si jih želiš.


Pa pisanje?

Jah, v najboljšem primeru kupiš kakšnega izmed od (mojih) spletnih programov, ga z zanosom predelaš in potem nanj pozabiš. V tekstih še vedno ponavljaš iste napake, ker ti nihče ne podaja usmeritev iz dneva v dan. Nimaš ta prave discipline, da bi si vzel/a vsaj nekaj ur na teden, ponovno pogledal/a posamezno lekcijo in novo znanje takoj spravil/a v prakso.


Takšni smo, ljudje. Tudi jaz nisem nobena izjema. Več (fizično) treniram, če si najamem trenerja. Pogosteje meditiram in izvajam dihalne vaje, če se pridružim skupini ali pa ko mi nespečnost pokaže, da potrebujem prakse umirjanja. Sicer pa bezljam iz dneva v dan. K sreči vsaj pišem ves čas. 

Ne boš več prepuščen/a sam/a sebi

Tuhtala sem, razmišljala in napenjala možgančke - zakaj ljudje, tudi po tem, ko že predelajo moje programe, še vedno ne usvojijo lahkotnega pisanja?


Že res, da programi delujejo kot tetris na tvoje možgančke - vse se ti zloži skupaj in marsičesa se naučiš. A še vedno bi lahko bilo bolje. Kako? Če nisi z vsem kupom znanja prepuščen/a sam/a sebi ampak dobiš mojo mentorsko podporo! Zato sem si namislila treningov.


Od vajenca do mojstra

Če hočeš postati pravi umetnik tekstopisja, si moraš najprej dovoliti biti vajenec; potem se zverzirati za obrtnika in sčasoma boš (če boš to želel/a, seveda) lahko prestopil/a mejo in začel/a coprati z besedami.


Da bi učinkovito kršil/a pravila pisanja in razvil/a svoj avtentičen slog, jih moraš najprej imeti v malem prstu.


Saj veš - pravila so zato, da jih kršiš (ko jih enkrat obvladaš).Spletni programi te vodijo na poti vajenca, treningi pa te zverzirajo v obrtnika. Tukaj se začne čarovnija pisanja, ki jo boš kasneje odkrival/a iz dneva v dan.

Kaj so treningi pisanja?

So online srečanja v živo, ki potekajo tedensko, 10 tednov zapored


V majhnih skupinah tebe in tvoje sošolce vodim skozi razpisane tematike, ki zajemajo predajanje znanja, primere prakse, delo na tvojih dotičnih tekstih in brandu ter takojšnji trening / vaje.  


Gre za interaktivno, dvosmerno zastavljene treninge, kjer boš napenjal/a možgančke in tako zlahka premagal/a prokastinacijo in strah. Sledijo domače naloge, ki jih bom vsakokrat pregledovala in podajala komentarje, usmeritve in popravke. Med intenzivnimi programi boš po najkrajši in najhitrejši možni poti usvojil/a umetnost tekstopisja za izbran kanal, dvignil/a svoj brand oziroma pisanje za kar nekaj stopničk in imel/a vsa pravila v ta malem prstu.Prijave odprte

Možnost za pridružitev treningom imaš najkasneje do 31.oktobra oziroma do zapolnitve mest (max 15 udeležencev!)

 • 00 Dni
 • 00 Ur
 • 00 Minut
 • 00 Sekunde

TRENING: Pisanje za družbena omrežja

Poudarek na Instagramu in Facebooku kot platformah za gradnjo skupnosti, prepoznavnosti in kot pomožnih kanalih za prodajo.

Kdaj:

 • Ob torkih, ob 18h na Zoomu
 • Pričetek 22.novembra 2022
 • Predvideno trajanje do 31.januarja 2023
Struktura (program vključuje):

 • Spletni program Družbena omrežja? Mala mal’ca!, ki ga predelaš pred začetkom treningov.
 • Uvodni individualni 1h WhatsApp posvet, kjer pregledava tvoje dosedanje delo in kjer mi zaupaš, kaj so tvoje največje zagate pri pisanju za družbena omrežja.
 • Treninge: 10 skupinskih Zoom srečanj po cca 1h / teden.
 • Sprotne domače naloge, ki jih rešiš med enim in drugim srečanjem, jaz pa jih pregledam in ti vsak teden tudi podam komentarje, usmeritve in predloge za izboljšave.
 • Dostop do spletne učilnice, kamor bom sproti nalagala videe naših srečanj, vaje, domače naloge in izročke. Dostop do učilnice ostane tvoj za vedno!
 • Podporno WhatsApp skupino, v kateri bom sproti odgovarjala na tvoja vprašanja in kjer si lahko udeleženci treninga pomagate tudi med seboj.
 • Zaključni individualni 1h WhatsApp posvet, kjer narediva ponoven pregled tvojega pisanja in kjer ti pomagam ustvariti konkreten akcijski plan vsebine za tvoja družbena omrežja.
Kaj potrebujem, da se lahko pridružim treningom?


Internetno povezavo in dve aplikaciji, znotraj katerih bomo delali: Zoom in WhatsApp. In seveda, da ne pozabim - entuziazem za sodelovanje v programu.
Sistem dela


Kot si lahko prebral/a že zgoraj, je trening sestavljen iz spletnega programa + uvodne individualne ure + deset srečanj v živo + vseh materialov + mojih sprotnih pregledov tvojih domačih nalog + podporne WhatsApp skupine + zaključne individualne ure. Cilj je, da se srečujemo vsak teden ob torkih ob 18h na Zoomu. Ker pa razumem, da je življenje nepredvidljivo, dopuščam manevrski prostor za sprotne prilagoditve. Kaj to pomeni? Če bomo ugotovili, da med posameznimi srečanji potrebuješ več časa za dokončanje naloge (recimo pri kakšni zahtevnejši nalogi) ali kaj podobnega, bomo časovni okvir prilagodili. Želim si namreč, da se čisto vsak izmed učencev počuti dobro, da je učenje lahkotno (ne stresno!) in da se ti znanje dobro “zapeče” na tvoj možganski disk. 
Prijave


Možne do vključno 31.oktobra 2022 oziroma do zapolnitve mest (maksimalno 15 udeležencev!). Ne pozabi - pred pričetkom treningov imava še uvodni posvet, zato kasnejših prijav žal ne bom mogla sprejemati.
Cena

 • 813eur (ali obročno 4*205eur). 
 • V ceno je vštet celoten program / treningi. Dodatnih skritih stroškov ni. :) 
 • Možnosti plačila: Kartično (Stripe vmesnik), PayPal ali po predračunu.


PROGRAM SREČANJ

Deset srečanj predstavlja deset tematik / sklopov dela, na katerih temeljijo treningi. Vsako srečanje, ki traja cca 1h, je sestavljeno iz predajanja znanja (teorija), živih primerov in konkretnih nalog zate. Česa se boš torej učil/a med našimi druženji?

 • RAZISKAVA
  Temelj vsakega uspešnega profila je, da pozna svoje občinstvo, trende, želje in načine, kako naj doseže tisto, kar želi. Prvo srečanje je namenjeno učinkovitemu raziskovanju trga, ki ti bo dalo širino razumevanja in ti omogočilo, da boš svoje bralce nagovarjal/a specifično, ne posplošeno.

 • JASNOST: KDO SI IN KAJ POČNEŠ?
  Ena največjih napak, ki jo počnemo pri pisanju je, da nismo jasni in konsistentni. V drugem srečanju izveš, kako se jasno predstaviti (pa najsi gre za prvo objavo, ki jo daš na feed; objavo ob rebrandingu; ali sprotno predstavljanje sebe, da novi sledilci vedo, kje so pristali). Ko boš znal/a jasno pripovedovati, kdo si in kaj počneš, ljudje kar zlepa ne bood več zmedeni, marveč bodo točno vedeli, kaj lahko od tebe pričakujejo in kdaj se obrniti nate / na tvojo blagovno znamko.

 • NAČRTOVANJE
  Pametno načrtovanje objav na družbenih omrežjih (na podlagi raziskave in tvojih sprotnih kreativnih vzgibov). Ustvarili bomo rubrike za tvoje kanale, napisali enostaven, a učinkovit enostranski marketing plan za nadaljnje 3 mesece vsebine in se znebili težave, ki ti ves čas nagaja - o čem in kdaj sploh pisati?

 • RADOVEDNOST
  Ključni element vsakega besedila je, da zbudiš dovolj pozornosti in radovednosti, da jo bo bralec želel zaužiti do konca. Vse na spletu je narejeno tako, da ves čas tekmuje za našo pozornost, zato se moraš naučiti, kako zbuditi firbec že s prvimi besedami. Predstavim ti majhne trikce, ki jih boš lahko uporabil/a takoj!

 • AVTENTIČNOST
  Gre za nedosegljiv ideal, dostopen le redkim talentiranim izbrancem ali lahko tudi ti pišeš avtentično? V petem srečanju začneš plast za plastjo odkrivati svojo unikatnost, neponovljivost in z vajami ter razmislekom razvijati glas, ki je samo tvoj - slog, po katerem te bodo bralci vedno prepoznali. Nič več ponavljank sestavljank in povprečnih tekstov - avtentičnost, here we come!

 • ZGODBE
  Vsako besedilo je ena od treh stvari - pripoved, informacija ali lapanje v prazno. Slednjemu se izogibamo v velikem loku. Kako podajati gole informacije, že veš. A kako napisati zgodbo? In to v vsaki objavi? Seveda, tudi to je možno. Lahko je čisto kratka (dva stavka) ali pa daljše narave. Šesto srečanje je namenjeno spoznavanju tega, kaj zgodba je / ni in piljenju veščine pisanja raznovrstnih zgodb, primernih za družbena omrežja. Spoznal/a boš tipe zgodb (osebne, zgodbe branda, zgodbe izdelkov in strank); formate zgodb, pa dobil/a iztočnice za pripoved in še in še.

 • NAJ SE POČUTIJO POSEBNE
  Ljudje si želimo biti “nekdo”. Videni, opaženi, slišani, nepovprečni, posebni, drugačni, priljubljeni, del subkulture / trenda / skupnosti. Če s svojimi objavami znaš povzdigniti bralca, mu dati vedeti, da ga vidiš, ceniš in da je del tvojega “krdela”, bo več kot z veseljem ostajal zvest tebi in tvojemu brandu. Kako torej ljudem pokazati, da s teboj ob boku štrlijo iz povprečja in pripadajo? To izveš v sedmem srečanju.

 • NAPAKE & SPODRSLJALI
  Vsi kdaj brcnemo v temo. Tudi jaz “failam” po dolgem in počez - iz napak pa se po poti ogromno naučim. Osmo srečanje se bo vrtelo okoli napak, ki jih delamo pri pisanju za družbena omrežja; povem ti, kje sem jaz imela zagate; ti lahko deliš svoje trne v peti; na koncu pa ti pokažem še, kako se lahko vsakič znova prilagodiš in zdrse uporabiš sebi v prid.

 • PILJENJE BESEDIL
  Editiranje, popravljanje, razmetavanje besed in piljenje objav predstavlja kar velik del procesa. Le redko se namreč zgodi, da tekst iz rokava stresemo že v prvo. Na podlagi trikcev bomo napisali različne tipe objav in jih tudi skupaj pilili, da ti proces in mentaliteta prideta v kri.

 • RECIKLAŽA
  Ne kompliciraj si življenja po nepotrebnem, ko pa si ga lahko poenostaviš! Družbena omrežja imajo na spletu svojo nalogo (kakšno vlogo igrajo v tvojem poslu, izveš v tem, zadnjem srečanju). Kanali so med seboj prepleteni, recikliranje pa je zabaven proces, ko iz ene ideje lahko ustvariš za cel teden vsebine. Kako to storiš, ti zaupam v desetem srečanju.

Pridruži se treningom pisanja!

*Ob torkih, ob 18h na Zoomu
*Pričetek 22.novembra 2022, predvideno trajanje do 31.januarja 2023
*Prijave do vključno 31.oktobra
*Število mest je omejeno na največ 15 udeležencev

Pomembno!

Če si že kupil/a spletni program “Družbena omrežja? Mala mal’ca!” poglej v spletno učilnico (screenshot spodaj), kjer te v čisto zadnjem zavihku čaka link, s pomočjo katerega kupiš samo treninge, cena programa Mala mal’ca pa se ti odbije.

Tako plačaš 725eur, oziroma obročno 3*242eur.

Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, ti uredim dostop do spletne učilnice in te o tem tudi obvestim.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, kateri produkt želiš kupiti in ali želiš obročno plačilo ali v enkratnem znesku.

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si

POGOSTA VPRAŠANJA & ODGOVORI

 • Komu so treningi namenjeni?

  Treningi so namenjeni tistim blagovnim znamkam / blogerjem / influencerjem / poslovnežem, ki nočejo samo še ene baze znanja, marveč želijo novo znanje tudi takoj preizkusiti, dobiti elemente individualnega dela z menoj in po najhitrejšem možnem postopku napredovati v veščini pisanja.

 • Ali moram na treningih aktivno sodelovati?

  Absolutno! To je namreč celoten namen treningov. Ni smisel v tem, da le dobiš neko znanje, ki ga spraviš v arhiv in nanj pozabiš. Treningi so zasnovani interaktivno. Med Zoom srečanju bomo imeli vsi vklopljene kamere in mikrofone, da lahko aktivno sodeluješ, sprašuješ in da lahko sproti rešujemo nejasnosti. Vsak teden ti dam tudi kratko domačo nalogo, ki jo po tvoji oddaji pregledam in ti podam individualne usmeritve.

 • Se bomo učili pisanja za B2C ali B2B segment?

  Prijeme, o katerih govorim, lahko uporabiš v obeh poslovnih modelih. So pa družbena omrežja (sploh IG in FB) primarno usmerjena v grajenje skupnosti. S pravilnim pozicioniranjem pridobivaš oba tipa strank - tako zasebne, kot poslovna sodelovanja. Ne skrbi - ne glede na to ali deluješ v segmentu B2B ali B2C boš v vsakem primeru od treningov dobil/a ogromno.

 • Ali moram imeti že razvit posel / spletno stran?

  Ne, ni nujno. Je pa dobrodošlo, da nisi čisti začetnik v digitalnem svetu. Če še nimaš nobene prakse pisanja in ustvarjanja, boš namreč težje sledil/a predanemu znanju. Vsekakor pa moraš imeti odprt vsaj en profil na družbenih omrežjih, da ima program zate sploh smisel.

 • Na kakšnem nivoju znanja moram biti, da se ima smisel pridružiti treningom?

  Za lažje razumevanje, spodaj podajam izmišljeno lestvico znanja, s stopnjami od 1 do 5. Treningi ti bodo najbolj koristili, če si na stopnji 2, 3 ali 4. Če si na stopnji 1, še ni čas za udeležbo; če pa si na stopnji 5, treningov verjetno sploh ne potrebuješ.

  STOPNJE ZNANJA:
  1 - Čisti začetnik: še nič zares ne ustvarjaš.
  2 - Začetnik: se že igraš z družbenimi omrežji in pisanjem, a še nisi zares vstopil/a v poslovni svet, a si poln/a zagona za pridobivanje novega znanja.
  3 - Vajenec: aktivno se sprehajaš med spletnimi kanali, osnove so ti jasne, si že v digitalnem poslovnem svetu.
  4 - Poslovnež: imaš svoj brand / si freelancer / delaš v svetu online biznisa. Pisanje redno uporabljaš, a veš, da ti zmanjka fines, s katerimi bi se povzpel/a nekaj stopničk višje.
  5 - Senior: mojster razumevanja digitalnega okolja, pišeš vsakodnevno in učinkovito, piliš se v najmanjših finesah in že predajaš svoje znanje naprej.

 • Je znanje uporabno za freelancerje, ki delamo z naročniki?

  Vsekakor! Še posebej za freelancerje, bi rekla. Kajti za več raznolikih profilov, kot pišeš, bolj ti morajo biti jasni prijemi; več zgodb si moraš izmisliti; in pisanje ti mora postati tako domače, kot dihanje.

 • Je program aplikativen ali zakompliciran?

  Moj namen je, da ničesar ne zakompliciram - celo obratno - da tudi kompleksne stvari poskušam predstaviti čim bolj enostavno in razumljivo. Treningi so sestavljeni iz predajanja znanja, vaj, študij primerov in domačih nalog. Tako boš vse, česar se boš naučil/a, takoj spravil/a v prakso.

 • Je program rigiden ali dopušča kreativno svobodo?

  Če kdo ne mara togih struktur, sem to gotovo jaz. Kreativna svoboda je smisel vsega ustvarjanja, zato zanjo vedno najdem prostor. Že res, da ti bom podala neko strukturo, vendar pa te ves čas spodbujam, da najdeš svoje načine izražanja in si puščaš manevrski prostor za muzo navdiha. Tako dobiš ravno prav strukture, da nisi raztrečen/a in ne preveč, da ne ubije tvojih idej.

 • Mi bodo treningi pomagali do boljše zaposlitve?

  Si želiš delati kot SM manager / freelancer / v marketinškem oddelku? Potem je odgovor jasen in glasen, da.

 • Kaj se zgodi, če se kdaj ne uspem pridružiti v živo?

  Ne skrbi. Life happens. Vsa srečanja bom snemala in posnetke sproti nalagala v spletno učilnico, do katere dobiš dostop. Tako boš srečanje lahko pogledal/a za nazaj. Če uspeš ujeti roke za oddajo domačih nalog, pa boš tudi sproti na tekočem z dogajanjem.

 • Kako izgleda pregled domačih nalog?

  Vsako sredo na online srečanju ti dam domačo nalogo, ki te v obliki zapisa tudi že čaka v spletni učilnici. Namen domačih nalog je, da pridobljeno znanje takoj pretvoriš v prakso - dokler so ideje še sveže. Naloge niso prezahtevne in ti ne bi smele vzeti preveč časa, a potruditi se bo še vedno treba. Potem mi nalogo oddaš do petka na mail, jaz pa ti jo popravljeno in z dodatnimi komentarji (za lažje razumevanje) vrnem do torka. V sredo, na novem srečanju, bom po potrebi namenila nekaj minut dodatni razlagi domače naloge.

 • Bom imel/a dostop do tebe, te lahko kaj vprašam?

  Vseh 10 tednov (v času desetih srečanj), bom vsak teden individualno pregledovala tvoje domače naloge (tvoja besedila) in tudi komunicirala s teboj po mailu. Pred pričetkom treningov in ob zaključku, ti skupaj pripadata še 2 individualni uri z menoj. Vmes pa bom aktivna tudi v naši WhatsApp chat skupini, kjer bomo eden drugemu pomagali s sprotnimi zagatami. Ne bom pa mogla vmes pregledovati daljših “izvenserijskih” tekstov, ki ne bodo del programa. Seveda sem ti, če boš menila, da me potrebuješ, na voljo za dodaten zakup individualnih svetovalnih ur.

 • Kaj je namen uvodne in zaključne individualne ure?

  Na uvodni uri se spoznava, narediva kratek pregled tvojega dosedanjega ustvarjanja na SM; poveš mi, kateri so tisti trni v peti, ki bi jih rad/a rešila; mi zaupaš svoja pričakovanja okoli treningov. Tako bom lažje iz tedna v teden prilagajala vsebino treningov vsem vam, udeležencem - bolje, kot vas bom poznala, več boste imeli od mene. Končni posvet je namenjen ponovnemu pregledu stanja (da vidiva, kje si napredoval/a in kaj ti še dela težave) in seveda tvojim dodatnim vprašanjem.

 • Si bom treninge lahko ogledal/a večkrat?

  Vsekakor. Dostop do spletne učilnice, kamor bom naložila vse posnetke, vaje in izročke, ostaja tvoj za vedno.

 • Kaj moram storiti, preden se začnejo treningi?

  Si se odločil/a za pridružitev treningom? Bravo! Pred prvim srečanjem stori tole:
  *Predelaj spletni program Družbena omrežja? Mala mal’ca!
  *Pripravi se vprašanja, ki jih imaš zame.
  *Na računalnik si namesti aplikaciji Zoom in Skype; na telefon pa WhatsApp.
  *Brez skrbi, pred najino prvo individualno uro ti bom poslal/a mail, kamor dobiš vsa navodilca, kratko anketo in povezave.

 • Vsa mesta so že zasedena - kaj pa zdaj?

  Kot bi rekli naši balkan bratje - “eee, žali slučaj”. :) V letu 2022 izvajam tri treninge na tri različne tematike. Poglej, če ti morda diši kateri od prihajajočih treningov. V vsakem primeru pa se vpiši na čakalno listo za trening, ki si ga zamudil/a. O vseh novostih in možnih spremembah te bom obvestila na mail.

 • Mi bo delo z družbenimi omrežji šlo manj na živce?

  Vsekakor. Saj veš, kako je v življenju - dokler ne veš, kam greš in kako se lotiti naloge, ki je pred tabo, ti vse skupaj kravžlja živčke in predstavlja ogromen stres. Ko pa se enkrat “udomačiš” na nekem področju in ti postane poznano, takrat lahko delo opravljaš z minimalno napora in praktično nič odpora.

 • Lahko pričakujem izboljšanje rezultatov?

  Rezultati so vedno posledica dela. Predvsem skrbno načrtovanega dela. In treningi so zasnovani tako, da boš vse počel/a sproti. Tako je odgovoren en velik “da” - seveda, tvoje pisanje bo postalo mnogo boljše.

Pridruži se treningom pisanja!

*Ob torkih, ob 18h na Zoomu
*Pričetek 22.novembra 2022, predvideno trajanje do 31.januarja 2023
*Prijave do vključno 31.oktobra
*Število mest je omejeno na največ 15 udeležencev

Pomembno!

Če si že kupil/a spletni program “Družbena omrežja? Mala mal’ca!” poglej v spletno učilnico (screenshot spodaj), kjer te v čisto zadnjem zavihku čaka link, s pomočjo katerega kupiš samo treninge, cena programa Mala mal’ca pa se ti odbije.

Tako plačaš 725eur, oziroma obročno 3*242eur.


Plačilo po predračunu

Preberi navodilca & pošlji mail na hello@giacopywriting.si

Ob kliku na spodnji gumb se ti odpre mail, v katerem pošlješ naročilo za plačilo po predračunu. Po prejetem mailu, ti v odgovoru pošljem predračun. Ko ga poravnaš, ti uredim dostop do spletne učilnice in te o tem tudi obvestim.

Prosim, da v mailu napišeš sledeče: svoje ime in priimek ter e-mail naslov. Če želiš račun na podjetje, dopiši še podatke podjetja. Obvezno dopiši še, kateri produkt želiš kupiti in ali želiš obročno plačilo ali v enkratnem znesku.

Za dodatna vprašanja sem ti na voljo na hello@giacopywriting.si